ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

1. Αποστολή με Courier

Οι παραδόσεις των προϊόντων πραγματοποιούνται σε όλη την Ελλάδα μέσω της ELTA Courier, ACS Courier και Courier Center. Αν η παραγγελία σας καταχωρηθεί έως τις 12:00 σε εργάσιμη ημέρα (Δευτέρα έως Παρασκευή), αποστέλλεται την ίδια ημέρα, εφόσον τα προϊόντα είναι ετοιμοπαράδοτα. Σε διαφορετική περίπτωση, η αποστολή πραγματοποιείται ανάλογα με τη διαθεσιμότητα που αναγράφεται στο εκάστοτε προϊόν.

ELTA Courier 

Τα έξοδα αποστολής είναι 3,5 ευρώ για τα πρώτα 2 κιλά και 1 ευρώ για κάθε έξτρα κιλό. Σε περίπτωση αντικαταβολής εκτός από τα μεταφορικά, υπάρχει επιπλέον χρέωση 2 ευρώ.

ACS Courier

Χερσαίοι Προορισμοί (Εκτός δυσπρόσιτες περιοχές): Τα έξοδα αποστολής είναι 4 ευρώ για τα πρώτα 2 κιλά και 1,8 ευρώ το κάθε έξτρα κιλό.

Νησιωτικοί Προορισμοί: Τα έξοδα αποστολής είναι 4 ευρώ για τα πρώτα 2 κιλά και 2 ευρώ το κάθε έξτρα κιλό.

Δυσπρόσιτες Περιοχές: Τα έξοδα αποστολής είναι 8 ευρώ για τα πρώτα 2 κιλά και 2 ευρώ το κάθε έξτρα κιλό.

Σε περίπτωση αντικαταβολής εκτός από τα μεταφορικά, υπάρχει επιπλέον χρέωση 3,5 ευρώ.

Courier Center

Τα έξοδα αποστολής είναι 7 ευρώ για τα πρώτα 2 κιλά και 2,5 ευρώ για κάθε έξτρα κιλό. Σε περίπτωση αντικαταβολής εκτός από τα μεταφορικά, υπάρχει επιπλέον χρέωση 4 ευρώ.


2. Παραλαβή από το κατάστημα

Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το κατάστημά μας, φυσικά χωρίς επιπλέον χρέωση. Το κατάστημά μας βρίσκεται στην οδό Λ. Ιασωνίδη 22, στην Κατερίνη (Περιοχή Σιδηροδρομικού Σταθμού).


ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

Οι όροι και οι προϋποθέσεις που περιγράφονται σε αυτή την πολιτική ισχύουν για όλα τα προϊόντα που αγοράζονται στην Ελλάδα μέσα από το ηλεκτρονικό κατάστημα autotrend.gr


ΑΛΛΑΓΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Ο πελάτης δικαιούται να κάνει αλλαγή σε προϊόν με κάποιο άλλο ίσης ή διαφορετικής αξίας συνυπολογίζοντας όποια διαφορά προκύψει. Το κόστος της αλλαγής που προκύπτει από τις χρεώσεις επιστροφής και επαναποστολής του είδους με την εταιρεία ταχυμεταφορών που συνεργαζόμαστε βαρύνει αποκλειστικά τον πελάτη.


ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ – ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ – ΑΠΟΡΡΙΨΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Όταν ο πελάτης είναι φυσικό πρόσωπο (χρησιμοποιεί την παραγγελία για προσωπική χρήση και όχι για επαγγελματική δραστηριότητα), δικαιούται να υπαναχωρήσει μέσα σε δεκατέσσερις (14) ημερολογιακές ημέρες από την παραλαβή της παραγγελίας, επιστρέφοντας την παραγγελία στην αρχική της κατάσταση με την απόδειξη αγοράς οπότε επιβαρύνεται με τα έξοδα επιστροφής της σύμφωνα με το άρθρο 4 παρ.10 Ν.2251/1994.

Η ευθύνη για τα προϊόντα μετατίθεται στον πελάτη από τη στιγμή που αυτός ή κάποιο τρίτο πρόσωπο που έχει ορίσει, διάφορο του μεταφορέα, έχει αποκτήσει τη φυσική κατοχή ή έλεγχο των προϊόντων.

Η κυριότητα των προϊόντων ανήκει στον πελάτη είτε με την ολοσχερή είσπραξη από την εταιρεία του συνολικού ποσού που οφείλεται σε σχέση με τα προϊόντα, συμπεριλαμβανομένων των εξόδων αποστολής είτε με την παράδοσή τους (όπως ορίζεται παραπάνω), αν αυτή πραγματοποιηθεί μεταγενέστερα από την είσπραξη.

Τυχόν Δήλωση υπαναχώρησης, αποστέλλεται με mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@autotrend.gr

Αν ο πελάτης υπαναχωρήσει από τη Σύμβαση, η ΕΤΑΙΡΕΙΑ θα επιστρέψει χωρίς καθυστέρηση και σε κάθε περίπτωση εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την ημέρα που επιστράφηκε το προϊόν, όλες τις καταβολές που έχουν γίνει από τον πελάτη, εκτός αν τυχόν προκύψουν πρόσθετα έξοδα παράδοσης από τη βασική. Η επιστροφή των χρημάτων θα γίνει με την ίδια μέθοδο που έγινε η πληρωμή της αρχικής συναλλαγής ενώ και ο πελάτης, υποχρεούται να επιστρέψει τα προϊόντα σε δεκατέσσερις (14) ημέρες από την άσκηση του δικαιώματος υπαναχώρησης. Με την παραπάνω επιφύλαξη, η εταιρεία μπορεί να παρατείνει την επιστροφή του ποσού, μέχρι την επιστροφή - παραλαβή των προϊόντων. Τα έξοδα επιστροφής προϊόντων επιβαρύνουν τον πελάτη (έξοδα επιστροφής της μεταφορικής βαρύνουν τον πελάτη αποκλειστικά) σύμφωνα με τις χρεώσεις της μεταφορικής (μέγεθος δέματος, τοποθεσία αποστολής κλπ).

Τυχόν απομείωση της αξίας των προϊόντων, συνεπεία μεταχείρισής τους που αλλοίωσε τη φύση, τα χαρακτηριστικά ή τη λειτουργικότητά τους, βαρύνει τον πελάτη.

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ, διατηρεί το δικαίωμα να αποσύρει από την παρούσα ιστοσελίδα οποιοδήποτε προϊόν ανά πάσα στιγμή ή/και να αφαιρέσει ή να επεξεργαστεί την ύλη και το περιεχόμενο της ιστοσελίδας.

Κατά την απόλυτη διακριτική της ευχέρεια, η ΕΤΑΙΡΕΙΑ διατηρεί το δικαίωμα απόρριψης της διεκπεραίωσης μιας παραγγελίας παρότι σας έχει ήδη αποσταλεί η Επιβεβαίωση Παραγγελίας, εφόσον συντρέξουν εξαιρετικές περιστάσεις που καθιστούν αδύνατη την ανταπόκριση της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ.

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ δεν φέρει ουδεμία ευθύνη απέναντι στον πελάτη ή έναντι οποιουδήποτε τρίτου προσώπου, για την απόσυρση τυχόν προϊόντων από την παρούσα ιστοσελίδα, καθώς και για την αφαίρεση ή την επεξεργασία τυχόν ύλης ή περιεχομένου της ιστοσελίδας ή για την άρνηση διεκπεραίωσης ή αποδοχής μιας παραγγελίας και μετά την αποστολή Επιβεβαίωσης της Παραγγελίας.

Εξαιρέσεις στο δικαίωμα της υπαναχώρησης

Δεν επιτρέπεται η υπαναχώρηση από τη Σύμβαση, όταν αντικείμενο της παραγγελίας αυτής είναι: Προϊόντα προσαρμοσμένα στις ανάγκες του πελάτη τα οποία έχουν εξατομικευτεί και κατασκευαστεί, σύμφωνα με προδιαγραφές που έχουν τεθεί από τον ίδιο τον πελάτη. Το δικαίωμα υπαναχώρησης του πελάτη από τη Σύμβαση, ισχύει μόνον για τα προϊόντα που επιστρέφονται ακριβώς στην ίδια κατάσταση που παραλήφθηκαν. Τα προϊόντα πρέπει να μην έχουν χρησιμοποιηθεί, τροποποιηθεί ή καταστραφεί. Δεν υφίσταται υποχρέωση επιστροφής ποσού, εάν το προϊόν έχει χρησιμοποιηθεί́ μετά το άνοιγμά́ του, εάν δεν είναι στην ίδια κατάσταση που παραδόθηκε ή εάν έχει υποστεί ζημιά. Ο πελάτης έχει το δικαίωμα ελέγχου του προϊόντος αγοράς, υποχρεούται όμως να μην αφαιρέσει τα συνοδευτικά καρτελάκια. Σε αντίθετη περίπτωση, θεωρείται ότι το προϊόν δεν βρίσκεται στην ίδια κατάσταση στην οποία παραδόθηκε. Για το λόγο αυτό, πρέπει να δείχνετε τη δέουσα επιμέλεια στα προϊόντα όταν φτάσουν και είναι στην κατοχή σας, σε περίπτωση δε επιστροφής, να χρησιμοποιείτε και να συμπεριλάβετε την αρχική τους συσκευασία, τις οδηγίες και κάθε άλλο έγγραφο και συνοδευτικά του προϊόντος αξεσουάρ του. Σε κάθε περίπτωση δε, τα προϊόντα επιστρέφονται με την απόδειξη που παραλάβατε κατά την παράδοσή τους. 


ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Έχετε τη δυνατότητα ακύρωσης μιας επιβεβαιωμένης παραγγελίας, μόνο πριν την φυσική της αποστολή από το ηλεκτρονικό κατάστημα μας. Για να συμβεί αυτό, πρέπει να στείλετε έγκαιρα και πάντως πριν τη φυσική της αποστολή από το κατάστημά μας, σχετικό email στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@autotrend.gr ή να μας καλέσετε στον τηλεφωνικό αριθμό 2104405000.

Σε περίπτωση που η παραγγελία έχει ήδη αποσταλεί τη στιγμή της επικοινωνίας αυτής, η ακύρωση δεν είναι πλέον δυνατή.